Even voorstellen

Mijn naam is Arjan Steinz, de verpersoonlijking van AG Media.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als grafisch vormgever bij een drukkerij, heb ik vanaf 2005 de stap gezet om voor mezelf te starten als grafisch vormgever.

Vanaf 1989 werkzaam als vormgever heb ik de pioniersfase van het ontwerpen per computer (DTP) meegemaakt en mijzelf hierin steeds verder ontwikkeld. De veranderingen op de voet volgend, heb ik me hierin steeds verder kunnen bekwamen en was de stap om voor mezelf te beginnen onvermijdelijk.

Inmiddels mag ik terugkijken op een gestage groei van AG Media en heb reeds veel klanten gelukkig gemaakt met een mooie huisstijl, brochure en andere grafische producten!

Mijn persoonlijke werkwijze zoals het oprecht meeleven en meedenken met mijn klanten, waarbij ik vrijwel altijd klaar sta om snel te schakelen en gestructureerd te werken hebben gezorgd voor een 100% tevreden klantenkring. Ook het adviseren of laten zien hoe iets anders of beter kan wordt altijd erg gewaardeerd.

Kortom: Als u een nieuwe huisstijl nodig heeft of een andere grafische uiting, laat u dan door mij in de watten leggen en neem gerust contact op!

Nieuwe online gokautomaten spellen hebben boordevol verassingen. Hou je de laatste ontwikkelingen bij, zodat je de eerste kunt zijn om de nieuwe set met rollen uit te testen.